Paleta usluga koju Vam nudimo u My time Relax studiju garantira njegu svakog pojedinca od glave do pete.
Budite obavijeni najfinijim relaksirajućim eteričnim uljima nakon masaže, čiste, meke i elastične kože, njegovanih noktiju.

[ps2id id=’1′ target=”/]

Zaljubite se u svoj odraz u ogledalu i uživajte u osjecaju zadovoljstva koji će Vas pratiti kroz dan.

Čišćenje
Njega
Masaža lica
Korekcija obrva
Bojanje obrva i trepavica

Vaše lice je ogledalo vašeg dana, životnih navika, a na njemu se očituje i genetsko nasljeđe. Dobra vijest je to da se na većinu kožnih situacija i problema može utjecati.
Čišćenje lica je svima potreban tretman kojim se kožu priprema za sve slijedeće tretmane. Uz čistu kožu dnevna rutina uređivanja postaje puno jednostavnija, a ako se ipak odlučite za šminku, čišćenjem lica se osigurava najbolja podloga, uz koju će šminka otkriti najbolje karakteristike Vašeg lica.

više..

Klasična
Anticelulitna
Relax

Benefiti koje tijelu i umu pruža masaža su brojne.

Uz masaže očuvajte zdravlje, razbistrite um, opustite se, riješite se stresa i tijelu osigurajte toliko potrebno olakšanje i poletnost.

Bilo da je vaš odabir klasična, anticelulitna ili relax masaža, ako ju pretvorite u svoju rutinu, njene koristi ce tijelo sa zadovoljstvom prepoznati i uzvratiti vam zdravljem.

Estetska

Obični lak 

Trajni lak 

Njega

[ps2id id=’3′ target=”/]

Uređene ruke, stopala i nokti su pretpostavka lijepog i njegovanog izgleda.
Neka Vaši nokti postanu ukras Vašeg tijela koji ce svatko zapaziti.

Voskom
Šećernom pastom

Koža, naš najveci organ, posvuda je prekrivena dlačicama. Rijetki su oni sretnici koji ne moraju voditi brigu oko neželjenih dlacica.
Često nam se čini da su dlačice upravo na neželjenim mjestima tamnije, tvrdoglavije i brže rastu. Borba s njima postaje još mukotrpnija kako se bliži ljeto, a koža je više izložena pogledima.
U My time Relax studiju birajte između depilacije voskom ili šećernom pastom i brigu o dosadnim dlačicama prepustite spretnim rukama naših djelatnica.

Anticelulitne masaže

Body wrapping

[ps2id id=’5′ target=”/]Zamislite da mršavite i istovremeno oblikujete svoje tijelo. Ako Vam se to čini kao daleka iluzija, dopustite da Vas razuvjerimo. U procesu oblikovanja tijela tretmani body wrappinga i anticelulitne masaže su, zbog svoje učinkovitosti, vrlo popularan izbor.
Upravo zato smo ih odlučiti uvrstiti u našu ponudu. Njihovom primjenom smanjuje se celulit, a koža dobiva bolji tonus i elastičnost zbog odvođenje toksina iz tijela.
Vaša jedina obaveza je opustiti se, isključiti od svakodnevnih briga, a po završetku tretmana uživati u preoblikovanom tijelu.
Da li postoji ljepši osjećaj od novostečenog samopouzdanja?!