Podarite si trenutak opuštanja jer vrijeme koje uzmete za sebe dvostruko će vam se vratiti. Stres utječe na Vaše zdravlje, ali i ljepotu, stoga je ponekad potrebno napraviti odmak od svakodnevnice. U My time Relax studiju pažnju dajemo skladu Vaše unutarnje i vanjske ljepote. Ako vanjsku ljepotu možemo gledati kao lijepe linije, unutarnju vidimo kao mir i zadovoljstvo u vlastitoj koži. Jedino takva skladna ljepota ne blijedi.
Uz naše tretmane lica Vaše lice će zasjati novim sjajem, uz pedikuru i manikuru Shellack proizvodima Vaši nokti će postati ukras Vašeg tijela koji će svatko zapaziti. Depilacija i tretmani mršavljenja će Vam priskrbiti dodatno samopouzdanje, a masaže će Vašem tijelu osigurati toliko željenu poletnost.

Naše stručno osoblje otkriva vaše specifične potrebe i želje, a individualnim pristupom osigurava brzo vidljive rezultate. Visokokvalitetna kozmetika Afrodita koju koristimo u našim tretmanima koži daje dragocjenu snagu da se sama regenerira i štiti od negativnih vanjskih utjecaja, pa se tako učinak tretmana produljuje.

Kako bi taj divan osjećaj potrajao, u našem studiju možete dobiti vrijedne savjete o prehrani, zdravlju i ljepoti, uz koje ćete oplemeniti svaki dan, a svoj posjet My time Relax studiju pretvoriti u pravi mali wellness ritual.

Biti mjesto koje je klijentima sinonim za opuštanje, zdravlje, ljepotu – iznutra i izvana.

Postati dijelom uobičajene beauty-relax rutine naših klijenata.

Poboljšavamo kvalitetu života naših klijenata čineći ih zadovoljnijima, ljepšima i zdravijima.

Uz individualan pristup svakom klijentu, osiguravamo brzo vidljive i dugotrajne rezultate.

Daniela Marušić Gajica, vlasnica My time RELAX STUDIJA

“Prilikom otvaranja studija vodila sam se idejom o jedinstvenom mjesto na kojem se ljepota i opuštanje isprepliću u divno wellness iskustvo.“ – govori Daniela i želi Vam dobrodošlicu u My time RELAX STUDIO.

 

Daniela Marušić Gajica Vlasnica My time RELAX STUDIJA

 

Daniela Blagec, Kozmetičar-majstor