// čišćenje, njega, masaža lica, korekcija obrva, bojanje obrva i trepavica // 

Vaše lice je ogledalo vašeg dana, životnih navika, a na njemu se očituje i genetsko nasljeđe.
Dobra vijest je to da se na većinu kožnih situacija i problema može utjecati.
Čišćenje lica je svima potreban tretman kojim se kožu priprema za sve slijedeće tretmane. Uz čistu kožu dnevna rutina uređivanja postaje puno jednostavnija, a ako se ipak odlučite za šminku, čišćenjem lica se osigurava najbolja podloga, uz koju će šminka otkriti najbolje karakteristike Vašeg lica. Njegovano lice zrači energijom i blista novootkrivenim sjajem.
My time njega lica uključuje piling, masažu i masku odabranu prema Vašem tipu kože. Nadalje, odlučite se za masažu lica, vrata i dekoltea, uz koju će osjećaj iscrpljenost koji se često najprije primjećuje na Vašem licu iščeznuti, a zamijenit će ga osjećaj ugode i vedrine.
Kada promatramo naše lice, upravo je nevjerojatno koliku ulogu dlačice koje okružuju naše oči imaju na izgled našeg lica i dojam koji ono ostavlja. Obrve oblikovane prema vašim željama, ali i obliku lica daju poseban karakter Vašem izgledu.
Ako obrve i trepavice odlučite naglasiti i bojanjem, primijetit ćete da Vam oči postaju istaknutije bez potrebe za dodatnom šminkom.